Ucitavanje

Nacin Dostave

Online kupovina na www.DecijaOprema.com Internet prezentaciji garantuje najbolje uslove uz najbržu kupovinu. Svi kupljeni proizvodi se isporučuju na željenu adresu u najkraćem roku, a pored najboljih cena naši kupci imaju punu garanciju na proizvode. Bez obzira na to da li ste pravno ili fizičko lice, potrebno je samo da imate pristup Internetu i da odaberete neki od artikala iz našeg širokog asortimana.


UPUTSTVO ZA KORISNIKE :Svi proizvodi koji su prikazani na internet prezentaciji www.DecijaOprema.com su na lageru kod nas ili kod nasih poslovnih partnera i raspoloživi za online kupovinu, moguće je da neki artikal trenutno nemamo ali dobićete povratni email o tome ili cemo Vas obavestti telefonom.
Za online kupovinu potrebno je pratiti sledeće korake:

Udjite u nasu novu internet prodavnicu koja se nalazi na adresi www.DecijaOprema.com
Kliknite na sliku proizvoda koje želite da kupite i sledite uputstva na ekranu, vrlo je jednostavno i lako učlanjivanje i kupovina on-line i nemoguće je pogrešiti jer svu robu vidite na slikama a to i dobijete u isporuci.
Ako se i dalje ne snalazite pozovite 062/369 369 ili 064/288 00 30 i izdiktirajte porudžbinu, zapisaćemo vaša pitanja i u najkraćem roku će vas osoba koja radi internet prodaju pozvati, savetujemo da pitanja postavljate emalom.

PLAĆANJE:Sva poručena roba se može platiti:


1. Uplatom na žiro-račun na osnovu profakture
Erste Banka _340-11415743-06 "LIFE SOLUTIONS" ili
2. Gotovinom kuriru brze pošte prilikom isporuke na željenu adresu (što vecina od kupaca i radi)
3. Cekovima
kuriru brze pošte prilikom isporuke na željenu adresu moguće je odloženo plaćanje, uvek ćemo vam izaći u susret i dogovoriti se.
4. U fazi je razmatranje plaćanje karticama preko interneta ali kod nas to još nije dovoljno zaživelo tako da još uvek ta opcija neće biti aktivirana.
5. U radnji primamo sve kartice koje postoje na tržištu.
Plaćanje se vrši isključivo dinarima. "LIFE SOLUTIONS" nije u sistemu PDV-a !!!


ISPORUKA ROBE:Svi proizvodi kupljeni online najčešće se isporučuju već sledećeg radnog dana, najčešće u roku do 3 dana, a najkasnije u roku od sedam radnih dana. Uz pošiljku stižu račun koji čuvate zbog garancije ali ako ga slučajno i izgubite kod nas je duplikat tako da ste sigurni u vezi garancije. Isporuka se vrši samo na teritoriji Republike Srbije.
Na cenu robe dodaju se troškovi brze poste koji iznose 300.oo - 500.oo dinara u zavisnosti od velicine i tezine paketa !

REKLAMACIJE, POVRAT ROBE I NOVCA:


Ukoliko dođe do reklamacije nekog od kupljenih proizvoda, mi ćemo u najkraćem roku, a u okviru zakonske procedure, popraviti pokvareni uređaj, zameniti ga novim ili izvršiti povraćaj novca. U slučaju da želite da uložite reklamaciju na neki proizvod, kontaktirajte nas na telefon 062/369 369 ili 064/288 00 30 radnim danom od 9h do 19h, ili putem e-mail adrese

U slučaju otkaza porudžbine potrebno je dostaviti obaveštenje  u elektronskom obliku, tj. potvrditi povrat konkretne porudžbine ,ili na telefon
062/369 369 ili 064/2880030 da bi se stopirala isporuka. Već isporučena roba mora biti vraćena prodavcu najkasnije u roku od 24 sata od momenta prijema na adresu (dani vikenda se ne racunaju), a troškove transporta snosi kupac.
Dodatne informacije možete da dobijete na telefon
062/369 369 ili 064/2880030 kod osobe zaduzene za E-narucivanje  ali je najbolje da pitanja postavljate emailom.


Cene su važeće i redovno se ažuriraju !